Diving 2000

Diving 2000 – Dykkerudstyr og dykkerkurser i Danmarks bedste dykkercenter!

Velkommen til Diving 2000 – Diving 2000 er et 5 stjernet PADI dykkercenter, beliggende i hjertet af Odense. Vi har eksisteret siden 1987 og har mange års erfaring med dykkerkurser og vejledning ved køb af dykkerudstyr. Vi er meget stolte af vores titel som PADI 5* IDC kursus Center, da det er en anerkendelse af vores høje kvalitet af uddannelsesfaciliteter og udstyr. Vi kan hermed tilbyde dig en af de bedste dykkeruddannelser i Danmark.

Diving 2000 er også som det eneste dykkerbutik & dykkercenter i Danmark godkendt af Søfartsstyrelsen til at uddanne erhvervsdykkere, dette er vi rigtig stolte af, da det er en process der har taget mange år at få gennemført. Du kan blive uddannet erhvervsdykker til 30 meter eller 9 meter at efter hvad du skal bruge i dit arbejde.

Udover uddanner vi rigtig mange nye dykkere Padi Open Water. Vi afholder også en masse dykkerture rundt omkring Fyn, som du kan læse om i vores online turkalender og tilmelde dig direkte på hjemmesiden. Vi laver ca. 3-4 gange om året dykkerrejser til udlandet, bl.a. til Rødehavet.

Odense dykkerklub er en dykkerklub for alle med et dykkercertifikat – meld dig ind i dykkerklubben her.

Du kan også leje dykkerudstyr hos os, hvis du vil ud og dykke for dig selv.

Derudover arrangerer vores rejseafdeling, Dive The World, rejser til nogle af verdens bedste dykkersteder – Se vores dykkerrejser her.
 

Vi starter dykkerkurser hver 14. dag !

Tilmeld dig Diving 2000’s Open Water dykkerkursus i dag! Der er dykkersæson det meste af året, og du kan stadig nå at komme ud og få en masse fantastiske oplevelser denne sommer.

Som PADI 5 stjernet IDC Dykkercenter giver vi dig en af Danmarks bedste dykkeruddannelser, med en høj kvalitet af faciliteter og udstyr, og i ganske trygge rammer. Vi starter weekendkurser op, som foregår over 2 weekender. Vi tilbyder også et 3-dags eller 4-dags kursus, som foregår over 3 eller 4 sammenhængende dage. Efterfølgende er du fuldt uddannet til at tage ud og dykke selv, selvfølgelig med din dykkermakker eller du kan tage med på en af vores mange ture. Alle kan tage et dykkerkursus, store som små, unge som gamle, så længe du har et godt helbred og en lyst til at udfordre dig selv.

Så få gjort noget ved drømmen og kom ud og oplev en helt ny verden under havets overflade.


Tilmeld dykkerkurset her


Download GRATIS Dykkerhåndbog

Dykkerudstyr

Når du køber dykkerudstyr hos os i dykkerbutikken, er du sikker på at det er den bedste kvalitet indenfor dykkerudstyr du kan få. Vi står 100 % inde for alle de varer vi har i shoppen og har du brug for hjælp, så ring til os med det samme.

Vi har mange års erfaring når det handler om at rådgive omkring det bedste dykkerudstyr, om du er nybegynder eller prof kan vi altid komme med et stor udvalg af dykkerudstyr der passer til dig.

Det er vigtigt du får den korrekte rådgivning når du køber dykkerudstyr, teamet bag Diving 2000 har over 2.000 dyk bag sig og ved hvilket dykkerudstyr der virker.

Dykkerudstyr skal vælges med omhu, det er vigtigt at du føler dig godt tilpas når du er i vandet, giv dig god tid når du klikker rundt på vores dykkerbutik her online. Vi har sørget for at det er nemt og ligetil at finde rundt på vores side.

Er du i tvivl om hvilket og hvor meget dykkerudstyr du skal bruge, sidder vi klar ved telefonerne eller du kan sende en mail.

Dykkerudstyr og Kvalitet

Kvaliteten skal være i orden det er vores mantra. Når du handler dykkerudstyr hos os er det udstyr du kan bruge i lang tid. Vi har testet og udvalgt de bedste producenter på marked. Vi bruger også selv det dykkerudstyr vi sælger, for hele tiden at sikre at kvaliteten er i top, derfor kan vi også med sikkerhed give dig en rådgivning der er vandtæt. Vi fravælger også hvert år en del udstyr som vi ikke synes er godt nok til Dansk Dykning og snorkling. Se vores store udvalg af våddragter her, eller gå direkte til Våddragt DameVåddragt HerreVåddragt børn

Køb dykkerudstyr der passer

Vi har dykkerudstyr til voksne, til børn, til nybegyndere og til professionelle. Alle vores produkter har en udførlig beskrivelse med størrelser og funktioner, læs vores beskrivelser grundigt. Pris og kvalitet hænger sammen. Det gør det også når du handler dykkerudstyr, men vi har et bredt sortiment der gerne skulle ramme alle prisniveauer. 
Skal du f.eks. på dykkerferie skal du have dit dykkerudstyr i orden. Vi har masker, snorkler, svømmefødder eller badesko, som er perfekt til at snorkle med og kan give dig en oplevelse for livet.

Vinterbadning

Vinterbadning er en stadig voksende aktivitet i Skandinavien. Når badevandet når en temperatur på 5-10 grader kategoriseres svømmeturen som vinterbadning. Det kolde gys er en gevinst for både humør og helbred, og med det rette udstyr bliver det endnu sjovere. I denne kategori har vi samlet udstyr, badesko, handsker og påklædning der kan have relevans for vinterbaderen.

Erhvervsdykker Uddannelse

Det sidste skud på uddannelses stammen er vores Erhvervsdykker Uddannelser . Drømmer du om at blive Erhvervsdykker, så har vi nu opbygget en erhvervsdykkerskole, Hvor vi udanner Scuba Erhverv til 30 meter og til 9 meter.
Vi har også mulighed for at lave Dykkerassistent & Førstehjælpskurser.

Service og Levering af Dykkerudstyr

Vi sælger dykkerudstyr og det er vi gode til. Vi har aftaler med mange af de store producenter. Det sikrer dig gode priser og hurtig levering. 95 % af alle vores ordrer på vores dykkerudstyr bliver leveret inden for 1-2 dage, men er du i tvivl så ring ind og hør om leveringstiden.

Vinterbadning

Vin

Vores anbefalinger til vinterbaderen

Essensen ved vinterbadning er at opleve det kolde gys, helt ind på kroppen. Alligevel anbefaler vi en række produkter, som kan bidrage til oplevelsen – Både før, under og efter dyppet. Her er vores top tre anbefalinger

  1. Neopren Sokker / Støvler. Et par lette sokker, eller en støvle med sål, kan være helt essentiel. for selvom det kolde vand er rart på kroppen kan underlaget tit væres isnende koldt. Isolering i form af neopren, holder på varmen omkring fødderne og sikre at du kommer sikkert tilbage på land. Vi anbefaler en 2,5mm sok, eller en 5mm støvle med sål og lynlås.
  2. Neopren Handsker. Ligesom på fødderne kan et lag neopren om hænderne sikre, at du bevarer førligheden og fortsat kan benytte fingrene efter svømmeturen. Handskerne gør det også komfortabelt at holde på det kolde gelænder eller på stigen. Vi anbefaler en 2,5-3mm handsker. Svømmer du i længere tid af gangen, kan man kigge efter en 5mm handske.
  3. Poncho / Morgenkåbe. Den kolde vind før og efter svømmeturen kan til tider slå modet af enhver vinterbader. Med en Poncho der let kan tages af og på, holdes varmen helt frem til dyppet, og ligeledes umiddelbart efter. Med den rigtige poncho kan man endda klæde om, uden at stå helt bar. Vi anbefaler følgende poncho.