Vinterbadning

Vin

Vores anbefalinger til vinterbaderen

Essensen ved vinterbadning er at opleve det kolde gys, helt ind på kroppen. Alligevel anbefaler vi en række produkter, som kan bidrage til oplevelsen – Både før, under og efter dyppet. Her er vores top tre anbefalinger

  1. Neopren Sokker / Støvler. Et par lette sokker, eller en støvle med sål, kan være helt essentiel. for selvom det kolde vand er rart på kroppen kan underlaget tit væres isnende koldt. Isolering i form af neopren, holder på varmen omkring fødderne og sikre at du kommer sikkert tilbage på land. Vi anbefaler en 2,5mm sok, eller en 5mm støvle med sål og lynlås.
  2. Neopren Handsker. Ligesom på fødderne kan et lag neopren om hænderne sikre, at du bevarer førligheden og fortsat kan benytte fingrene efter svømmeturen. Handskerne gør det også komfortabelt at holde på det kolde gelænder eller på stigen. Vi anbefaler en 2,5-3mm handsker. Svømmer du i længere tid af gangen, kan man kigge efter en 5mm handske.
  3. Poncho / Morgenkåbe. Den kolde vind før og efter svømmeturen kan til tider slå modet af enhver vinterbader. Med en Poncho der let kan tages af og på, holdes varmen helt frem til dyppet, og ligeledes umiddelbart efter. Med den rigtige poncho kan man endda klæde om, uden at stå helt bar. Vi anbefaler følgende poncho.

Skriv et svar