Dykkerudstyr og dykkerkursus

Sommeren er over os og det er tiden at komme ud i det dejlige vejr. Diving.dk tilbyder utrolige billige dykkerkursus, så man på blot 2 weekender kan komme til at opleve den fantastiske verden, som der er under vandet. Med et dykkerkursus fra Diving.dk må du dykke overalt i verden! På dit dykkerkursus (gælder kun PADI Open Water Diver) er det gratis at leje fuldt dykkerudstyr til alle svømmehal og åben vands dykkerne. Med dit PADI Open Water Diver dykkerkursus i hånden kan, og må, du dykke til 18meter sammen med en anden uddannet dykker.
Våddragt fra AqualungNår du har gennemført dit dykkerkursus, så vil man hurtig finde ud af, at det er dejligt med sit eget dykkerudstyr. Med sit eget dykkerudstyr har man noget som passer hver gang. Man ved hvordan det er blevet behandlet og hvordan man skal betjene det. Der er ingen som siger, at man skal købe alt sit dykkerudstyr lige med det samme. Man kan vælge at købe det dykkerudstyr, som kræver en god pasform. Det vil helt klart være en dykkermaske, snorkel og våddragt. Med en våddragt, som passer vil gøre det mere behagelig at dykke og være en dejlig oplevelse. Dykkermasken er super vigtig for at få de gode oplevelser. En dykkermaske skal passe til ens hovedform og have et godt udsyn.

Open water diver kursus

Scuba dykning Bare Hop i!

Du kan gå under overfladen og opleve eventyret der, eller du kan udforske de dybeste og mest spændende områder, du kan forestille dig. Mulighederne er uendelige. Lad din lyst guide dig, når du glider gennem de fredfyldte oaser under vandet.

Uanset om du bare vil forbedre dine færdigheder, eller er på vej mod en professionel karriere, så tager PADI dig derhen, hvor du vil. Med PADI har du glæde af de højeste standarder inden for dykkeruddannelse, sikkerhed og kundeservice.

Med mere end 5.000 PADI dykkercentre og ressorts i mere end 180 lande, gør PADI dykning sjovt og bekvemt.

Gå ind på www.diving2000.dk og tag ud og dyk allerede i dag.